Om Oss

Fritid & Vildmark - 1 500 m2 butik fylld med kunskap, utrustning och engagemang!

Öppettider: Mån-fre: 10:00-18:00, lör: 10:00-14:00, sön: Stängt  

- I juli 2015 öppnade vår nybyggda butik och skjutbiograf med perfekt läge vid E4:an söder om Piteå. Med Piteälven som granne och centrala Piteå ett stenkast bort har butiken ett perfekt läge oavsett varifrån du kommer. Företaget startades 1989 med huvudsyfte att förse norra Sveriges jakt- och fiskeintresserade med kvalitetsutrustning och god service. Det är fortfarande vårt huvudsyfte.

Hör gärna av dig: info@fritidvildmark.se eller ring oss 0911-342 03

Fritid & Vildmark presenterar stolt 2015

- Nytt utseende - ny webbshop – landets modernaste skjutbiograf – ny inspirerande butik  

I år presenterar vi många nyheter. Vår nya logo och profil är ett respektfullt hedrande av det vi älskar mest; vår norrländska natur, stunderna av stillhet med termoskaffe och myggspray och adrenalinpåslaget när viltet visar sig efter timmar av väntan.  

Det har hänt en hel del sedan vi startade för 26 år sedan, men vi som nu går under namnet Fritid & Vildmark är fortfarande ambassadörer för ett rikt och inspirerande friluftsliv. Fritid & Vildmark har servat aktiva människor sedan 1989. Ett arbete som lett till att vi nu har norra Sveriges bredaste sortiment för jakt, fiske och uteliv. Se oss gärna som Norrlands nav för alla friluftsintresserade oavsett kön, ålder eller erfarenhet.

Allt vi gör utgår från en enkel filosofi – kärleken till naturen. Det är den som gör att vi så noga väljer leverantörer utifrån kvalitet, säkerhet och funktion. Det är den som gör att vi anstränger oss lite extra för att presentera produkter för just dina behov. Så att du alltid kan göra ett tryggare val hos oss på Fritid & Vildmark.

För många av oss är stunderna i naturen få men efterlängtade. På Fritid & Vildmark tror vi på idén att hylla dessa guldkantade stunder och göra dem så fulländade som möjligt. Vi tar din fritid på allvar och vi vet att rätt utrustning gör det enklare för dig att njuta av livet utomhus. Så om du skaffar utrymme för friluftsliv lovar vi att rusta dig för små och stora äventyr. Välkommen in till oss innan du ger dig ut. Riktiga upplevelser börjar här.  

Allt du behöver för ett rikt friluftsliv

  Hos oss hittar du allt du behöver för att trivas extra bra i skog och mark, oavsett ålder, kön och erfarenhet. Med norra Sveriges bredaste sortiment för jakt, fiske och friluftsliv erbjuder vi: Tillgänglighet dygnet runt genom vår nya webbshop. Där finner du det mesta i vårt sortiment samt information och bild av våra dryga tusen vapen i lager.

* 1 500 m2 nybyggd butik i Piteå 

* Europas modernaste skjutbiograf med över 50 olika jaktsituationer.

* Stort sortiment inom jakt- och vapentillbehör, utrustning för handladdning, optik m.m. I vår butik finns de flesta kända varumärkena representerade, nu även Sauer och Remington m.fl.

* Vår egen vapenverkstad.

* Jägarexamenutbildning i teori och praktik. Vår egen internetbaserade teoridel gör att du kan studera på distans och i din egen takt. Läs mer under Jägarexamen.

* Fiskekort till bland annat Byskeälven, Piteås olika fiskevårdsföreningar, statens vatten ovan odlingsgränsen, Arjeplogskortet, Jokkmokkskortet m.fl.

* Länsjaktkortet. I samarbete med Länsstyrelsen i Norrbotten.

* Vi är stolt medlem i Jaguar Gruppen, Skandinaviens största frivilliga inköpskedja för jaktutrustning.

Dessutom delar vi med oss av vårt breda kontaktnät och lotsar er vidare till vad naturen kan erbjuda dig som söker mer än en genomresa.

Fritid & Vildmark förmedlar och kan skräddarsy jakt- och upplevelsearrangemang för både enskilda och företag. Omfattning och inriktning på arrangemangen avgör du själv, vi garanterar en upplevelse som väl motsvarar insatsen.  

Kunskap, utrustning, engagemang och naturligtvis trygghet.

  Vissa kallar oss nördiga. Vi kallar det helhet. Oavsett du vill vandra i timmar i orörda fjäll eller tillbringa en trevlig stund i goda vänners sällskap på skjutbanan, så lägger vi manken till. Det är helt enkelt så vi är, vi som arbetar på Fritid & Vildmark.

Vi kombinera service med ansvarskänsla och genuint intresse för ett meningsfullt friluftsliv. När du besöker/kontaktar oss möter du vår engagerade personal som hjälper dig med smarta lösningar och guidar dig till den utrustning som passar dig bäst.

Vi sätter en ära i att hålla oss uppdaterade om trender och nyheter inom både hårda och mjuka värden och delar gärna med oss av goda råd. Hos oss hittar du i princip allt du kan drömma om när det handlar om friluftsliv. Vi väljer vårt sortiment med omsorg och vet att våra varor håller hög kvalitet. Därför kan du alltid göra ett tryggare val hos oss.  

Välkommen!

Personalen på Fritid & Vildmark